ELIS PLUS Novinky

ELIS plus ako GOLD Loxone partner

Po niekoľkých rokoch tvrdej práce, školení a viacero úspešne zrealizovaných projektoch Vám môžeme s radosťou oznámiť že sme sa stali oficiálne prvým LOXONE GOLD partnerom v Banskej Bystrici. Takéhoto GOLD partnera nenájdete široko ďaleko, v okolí Banskej Bystrici sme prvý a zatiaľ jediný. Najbližší GOLD partner je v Poprade alebo v Kalnej nad Hronom.  

Čo to znamená byť GOLD partnerom ?

„Vďaka pravidelným školeniam a veľkému množstvu realizovaných projektov máme u našich Gold Partnerov istotu, že si poradia s každým projektom inteligentnej automatizácie.“

Tieto slová priamo od Loxone potvrdzujú že sme firmou, ktorá má za sebou niekoľko projektov. Niektoré boli ľahšie niektoré zasa ťažšie. Všetky tieto skúsenosti vieme zúročiť pri ďalších realizáciách, ktoré nás čakajú.

Príbeh Loxone

„Všetko začalo v roku 2008 v Rakúsku. Thomasa Mosera a Martina Öllera zaujala myšlienka inteligentného riadenia technológií v domácnosti. Koniec koncov automobily už v tej dobe vedeli samé zaparkovať a rad ďalších vecí.

„Spočiatku sme sa sústredili iba na riešenie pre domácnosti, dnes nájdete Loxone v projektoch akéhokoľvek druhu, od malého bytu k hotelom až po rozsiahle budovy či výrobné haly. Postarali sa o to naši partneri a zákazníci sami, ktorí boli natoľko ohromení kvalitou a schopnosťami Loxone, že ho začali využívať aj pre komerčné nasadenie. Vypočuli sme ich priania a systém tomu začali prispôsobovať.“

„Život v inteligentnom dome nevnímame ako luxus alebo sci-fi. Je to pre nás štandard bývania súčasnosti.

Loxone zrealizovalo viac ako 140 000 inštalácií po celom svete. Len v Česku a na Slovensku ich bolo viac ako 8 000.

Za hranicu GOLD partnera nás dostal projekt z Banskej Bystrici, kde budeme v priestoroch kaviarni a v priestore pre barberov ovládať osvetlenie a audio. Systém je možné v budúcnosti rozšíriť o ovládanie kúrenia, žalúzií, … . O podrobnostiach nie len tohto projektu vás budeme informovať pomocou sociálnych sietí a samostatnom blogu.

Za niekoľko rokov sa nám podarilo nainštalovať viacero pekných projektov v rodinných domov, bytoch, hoteloch ale aj v obchodných či zábavných objektoch. Jeden z najväčších projektov, ktorým sa môžeme pochváliť je Malkia park. Jedná sa park, ktorý poskytuje domov viacerým vzácnym zvieratám ako napríklad levy, tigre, leopardy, … . O tejto referencii je samostatný blog aj od nášho partnera Loxone. Ďalej sme realizovali inteligentné ovládanie viacerých Hoteloch, bytový dom v Trnave a Banskej Bystrici, kde ovládame kúrenie a osvetlenie v celej bytovke. Tých referencií je za tak veľké obdobie množstvo, že sa ani nezmestia do tohto článku. Budeme sa nimi ale chváliť v blízkej dobe v novom projekte, kde pravidelne predstavíme vybranú referenciu. Vybrané referencie nájdete na našom webe.

To ako celý systém funguje v praxi si môžete pozrieť u nás v našom SHOWROOME na Topoľovej 1 v Banskej Bystrici, kde vám ukážeme viaceré možnosti ovládania od základných funkcií až po pokročilé automatizované funkcie.